A1310 ΕΓΩ μεγάρων τεχνολογίας, κεντρικός δυτικός δρόμος Νο 500, JiaxingCity Κίνα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΤυφλά καρύδια καρφιών

Τα κλειστά τυφλά καρφιά τελών φρεζάρισαν το κεφάλι με Mandrel τραβήγματος φρένων το cOem/το ODM

Τα κλειστά τυφλά καρφιά τελών φρεζάρισαν το κεφάλι με Mandrel τραβήγματος φρένων το cOem/το ODM

  • Closed End Blind Rivets Countersunk Head With Brake Pull Mandrel OEM / ODM
  • Closed End Blind Rivets Countersunk Head With Brake Pull Mandrel OEM / ODM
  • Closed End Blind Rivets Countersunk Head With Brake Pull Mandrel OEM / ODM
 • Closed End Blind Rivets Countersunk Head With Brake Pull Mandrel OEM / ODM

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: Κίνα
  Μάρκα: HNF
  Πιστοποίηση: ISO9001:2008
  Αριθμό μοντέλου: ISO 15973-2000

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: 300kgs
  Τιμή: Negotiation
  Συσκευασία λεπτομέρειες: Κοινή συσκευασία εξαγωγής. Cartons+Pallets, ή προσαρμοσμένη συσκευασία. Συσκευασία τσαντών
  Χρόνος παράδοσης: 20-25 ημέρες
  Όροι πληρωμής: L/C, T/T, Western Union, Paypal
  Δυνατότητα προσφοράς: 500 Τόνους ανά μήνα
  Επικοινωνήστε τώρα
  Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
  Προϊόν: Καρφιά πυροβολισμού Κεφάλι: Επικεφαλής του Γύρου
  Αριθμός μοντέλου: ISO 15973-2000 Υλικό διαθέσιμο: κράμα χάλυβα
  Επεξεργασία επιφάνειας: Το Mechineal γαλβάνισε το γκρι Βαθμός: 4.8
  όνομα: Καρφιά σκυροδέματος χάλυβα Διάμετρος κνημών: 3.7mm/.145»
  Υπηρεσία: OEM ODM

  Ο πυροβολισμός σκυροδέματος χάλυβα άνθρακα καρφώνει τα καρφιά σκυροδέματος χάλυβα για τον τοίχο Concread
   
  Περιγραφή:

   

  Το καρφί είναι καρφί-διαμορφωμένα αντικείμενα, μια ΚΑΠ τελών: στο κάρφωμα, η χρησιμοποίηση της παραμόρφωσης ή της σύνδεσης παρέμβασής της είναι καρφωμένα μέρη. Πολλοί διαφορετικοί τύποι καρφιών, και άμορφος.

  Συνήθως χρησιμοποιημένα με τα καρφιά ρ-τύπων, τα καρφιά ανεμιστήρων, τυφλά καρφιά (καρφιά χτυπήματος), καρφιά δέντρων, στρογγυλό κεφάλι, επίπεδο κεφάλι, κενά καρφιά καρδιών, στερεά καρφιά, φρεζάρισαν τα καρφιά, τυφλά καρφιά, κοίλα καρφιά, τα οποία χρησιμοποιούν συνήθως τη σύνδεση καρφιών είναι ο ίδιος παραμορφωμένα. Συνήθως λιγότερο από 8 χιλ. κρύου καρφώματος, μεγαλύτερου από το μέγεθος του καυτού καρφώματος. Αλλά υπάρχει εξαιρέσεις, όπως μερικές από τις κλειδαριές στην πινακίδα, υπάρχει η χρήση των καρφιών και του καρφώματος παρέμβασης τρυπών κλειδαριών.
  Ρ, επίσης γνωστό ως πλαστικά καρφιά επέκτασης καρφιών, καρφιά και κορίτσι από την πλαστική πόρπη δύο μέρη. Όποιοι χωρίς τη χρήση των εργαλείων κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης, η τοποθετώντας βάση τοποθετείται σε έναν ομαλό άντεξε, και πιέζει το κεφάλι, πόδι που πρήζεται μετά από τη δύναμη απόσπασης της προσοχής με σκοπό ειδικά να κλειδωθεί σταθερά στην τοποθετώντας επιφάνεια. Χρησιμοποιείται για να συνδέσει την πλαστική κατοικία, το ελαφρύ μέταλλο φύλλων, τα υλικά μόνωσης, τους πίνακες κυκλωμάτων, ή οποιαδήποτε άλλαδήποτε λεπτά, ελαφριά υλικά, όμορφος και πρακτικός, εύχρηστα.
  Τα καρφιά ανεμιστήρων συγκεκριμένα για τη χειρωνακτική εγκατάσταση που σχεδιάζεται από την επιτροπή ή τα πλαίσια μπορούν να τραβούν μέσα μέσω της τρύπας, χρησιμοποιώντας ένα elastomeric υλικό κατασκευής που έχει την καλή ανθεκτικότητα, ακόμη και στην τακτοποίηση παρέμβασης μπορεί να εγκατασταθεί γρήγορα. Η έξυπνα σχεδιασμένη εύκαμπτη λειτουργία με το αντίστοιχο άνοιγμα δεν είναι εύκολο να γλιστρηθεί στο τράβηγμα, καρφιά ανεμιστήρων που καθορίζονται μεταξύ της κύριας εφαρμογής των ανεμιστήρων πλαισίων ηλεκτρονικών υπολογιστών, heatsinks και σκοποί τσιπ, με αντιδονητικό και να μειώσει το θόρυβο.
  Τα καρφιά είναι πολύ κατάλληλοι σύνδεσμοι καρφώματος καρφώματος νέοι, σε ένα σχετικά μικρό διάστημα ή όχι ή δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα Riveter Riveter καρφιά χτυπήματος περιβάλλοντος μπορούν να εκθέσουν τα μοναδικά πλεονεκτήματά τους. Χρησιμοποιήστε ένα σφυρί που χτυπά τα καρφιά και άλλα χειροποίητα αντικείμενα σε μια πλευρά του πυρήνα μπορούν να συνδεθούν με δύο ή περισσότερη επιτυχία καρφώματος μελών. Το καρύδι καρφιών χτυπήματος σύμφωνα με τη μορφή του καπέλου μπορεί να διαιρεθεί σε ωοειδή επικεφαλής καρφιά χτυπήματος και φρεζαρισμένη απεργία καρφιών, σύμφωνα με το συνδυασμό διαφορετικών υλικών μπορεί να διαιρεθεί σε καρφιά χτυπήματος αργιλίου, απεργία χάλυβα καρφιών αργιλίου, χτυπά όλα τα καρφιά πυρήνων ανοξείδωτου, χάλυβας χτυπήματος καρφιών χάλυβα, αργίλιο και το χτύπημα καρφιών ανοξείδωτου, χτύπησε τα πλαστικούς καρφιά και τους ομοίους. Τα καρφιά χτυπήματος δεν συμπαθούν τα τυφλά καρφιά πρέπει να χρησιμοποιηθούν όπως ένα χειρωνακτικό ή πνευματικό πυροβόλο όπλο καρφιών πυροβόλων όπλων καρφιών μπορεί, καρφώνοντας καλύτερα και ευκολία, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ευρέως σε ποικίλο κάρφωμα συνδετήρων.
  Το πλαστικό δέντρο καρφιών, επίσης γνωστό ως πλαστικά καρφιά δοντιών κάλεσε επίσης το χριστουγεννιάτικο δέντρο πλαστικά καρφιά, η καλή ελαστικότητα φύλλο-όπως δοντιών μπορεί να είναι Τύπος ταιρίαξε σε μια στρογγυλή τακτοποίηση παρέμβασης τρυπών άμεση χειρωνακτική, το φύλλο δοντιών σύμφωνα με αυτορρυθμιζόμενο σταθερό πραγματικής διάστασης πάχους, σχέδιο δοντιών εγκαθίσταται και μετά ένα καρφί καθορίζεται σταθερά στην τοποθετώντας επιφάνεια δεν μπορεί να εξαχθεί εύκολα για τη χρήση μεταξύ σταθερός για τον αφρό, του ξύλινου, λαστιχένιου, αυτοκίνητου εσωτερικού και άλλων μαλακών υλικών. Πλαστικό καρφί δέντρων με την άριστη μόνωση, αντίσταση πυρκαγιάς, non-magnetic, μόνωση θερμότητας, ελαφρύς, υψηλής θερμοκρασίας, υψηλής αντοχής, αντίσταση διάβρωσης, που χρησιμοποιείται ευρέως στους διάφορους βιομηχανικούς τομείς.
  Οι τύποι καρφιών μπορούν να διαιρεθούν σε ανοικτό τύπο, κλειστό, διπλός-τύμπανο, ενιαία σειρά τυμπάνων, η ακόλουθη συνοπτική περιγραφή των αντίστοιχων προτύπων τους.
  Τυφλά καρφιά τύπων Shen επικεφαλής: καρφωμένος στην οπίσθια επιφάνεια απαιτήστε το ομαλό και όμορφο κάρφωμα καρφιών.
  Διπλασιάστε τον τύμπανο-πυρήνα που τραβά τα καρφιά: το κάρφωμα, το mandrel καρφιών διπλό τύμπανο τραβήγματος σώμα-τελών, τα δύο δομικά μέρη για να είναι καρφωμένο πιάσιμο και μπορούν να μειώσουν την επίδραση στη δομή της πίεσης επιφάνειας. Χρήσεις: κυρίως χρησιμοποιημένος για ποικίλα οχήματα, τα σκάφη, την κατασκευή, τα μηχανήματα, την ηλεκτρονική και άλλες βιομηχανίες ποικίλες λεπτές δομές καρφώματος.
  Μεγάλο τυφλό καρφί χείλων: το καρφί έναντι της συμβατικής τυφλής διαμέτρου καρφιών αύξησε σημαντικά το αργίλιό του ΚΑΠ, όταν έχουν το καρφί και οι συνδέσεις καρφιών, μια μεγαλύτερη περιοχή επαφών, με περισσότερη επιφάνεια υποστήριξης με αυτόν τον τρόπο που ενισχύει τη δύναμη ροπής, μπορούν να αντισταθούν την υψηλότερη ακτινωτή ένταση. Εφαρμόσιμες βιομηχανίες: Κατάλληλος για τις μαλακές, εύθρυπτες υλικές και μεγάλες τρύπες επιφάνειας, που αυξάνουν τη διάμετρο του μαλακού υλικού χείλων για τις ειδικές εφαρμογές προστασίας.
  Κλειστά τυφλά καρφιά: Σχεδιασμένοι για αφότου μπορεί να τυλίξει το καλαφάτισμα το mandrel επικεφαλής σχέδιο, ιδανικό για πολλές εφαρμογές υπάρχουν απαιτήσεις νερού. Με την υψηλή κουρά, αντιδονητική, αντι-υπέρταση.
  Έναντι των συνηθισμένων τυφλών καρφιών συνδετήρων, η ένταση καρφώματος είναι χαμηλή για ένα σχετικά μαλακό υλικό: ο πυρήνας αργιλίου που τραβά το καρφί καρφιών καρφώνει το σώμα αποτελείται επίσης από υψηλό - καλώδιο ποιοτικού αργιλίου, όμορφος και ανθεκτικός αφότου το κάρφωμα δεν εμφανίζεται ποτέ οξυδώνοντας.
  Ανοίγοντας καρφιά ανοξείδωτου: Το καρφί είναι μια υψηλή ζήτηση, η καλύτερη επιλογή για την αντίσταση διάβρωσης.
  Τα στρογγυλά επικεφαλής καρφιά χρησιμοποιούνται κυρίως από τις μεγάλες εγκάρσιες περιπτώσεις καρφώματος φορτίων, ευρύτατα χρησιμοποιημένη.
  Δεδομένου ότι το κεφάλι καρφιών καρφώνει τον επίπεδο ιστό κώνων, αντισταθείτε στη διάβρωση, που χρησιμοποιείται συνήθως στη φλούδα, τους λέβητες, τις δεξαμενές και άλλες ισχυρές διαβρωτικές περιπτώσεις καρφώματος.


  Προδιαγραφή
  Όνομα: Δεσμεύστε τα καρύδια καρφιών
  Πρώτη ύλη: Χάλυβας κραμάτων ΧΑΛΥΒΑ ΑΝΘΡΑΚΑ
  Ποιότητα: Χάλυβας άνθρακα
  MOQ: 300kg
  Προδιαγραφές: Σύμφωνα με την απαίτηση του πελάτη
  Επιφάνεια: Γυαλισμένος, καυτός που βυθίζεται γαλβανισμένος, ψευδάργυρος που καλύπτεται (διάφορος του χρώματος), μαυρισμένος, να φωσφοριήσει
  Επαγγελματίας: Ειδικευμένος στα προϊόντα συνδέσμων περισσότερο από 10 έτη
  Συσκευασία: ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΣΌΤΗΤΑ: καντόνιο/παλέτα, μικρή κιβώτια/παλέτα χαρτοκιβωτίων, ή αίτημα πελατών
  Όροι πληρωμής: T/T, L/C, D/P, WESTERN UNION 
  Χρόνος παράδοσης: Σε 15-30 ημέρες 

   

   

  Εφαρμογή:
   

  Το πρόωρο καρφί αποτελείται από το ξύλο ή τα καρφιά Xiaoshuan κόκκαλων, σώμα παραμόρφωσης μετάλλων είναι πιθανώς τα πιό πρόωρα εμείς ξέρουν σήμερα τους προγόνους καρφιών. Αναμφισβήτητα, είναι η παλαιότερη μέθοδος που είναι γνωστή στις συνδέσεις μετάλλων ατόμων, μπορεί να επισημανθεί πίσω στην αρχική χρήση του ελατού μετάλλου μέχρι στιγμής, όπως: Η ηλικία χαλκού Αιγύπτιοι χρησιμοποίησε τα καρφιά έξω από το έξι αυλακωμένο καρφωμένο ρόδα ξύλινο τεταρτημόριο που στερεώθηκε μαζί, ακολουθούμενος από τους Έλληνες που πέτυχαν στη ρίψη του μεγάλου αγάλματος χαλκού, έπειτα κάθε μέλος του καρφιού που καρφώνει από κοινού.
  Το 1916, όταν βρετανική κατασκευαστική εταιρεία Χ αεροσκαφών · Β Wright έκανε το πρώτο ενιαίος-πλαισιωμένο κάρφωμα μπορεί να τυφλώσει το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας καρφιών, οι άνθρωποι δεν ανέμειναν αυτό μικρά καρφιά χρησιμοποιούμενα σήμερα τόσο ευρέως. Από το αεροδιάστημα στις μηχανές γραφείων, τα ηλεκτρονικά προϊόντα καθώς επίσης και τον εξοπλισμό παιδικών χαρών, μπορεί να ειπωθεί ότι αυτό το τυφλό καρφί έχει γίνει αποτελεσματικές και γερές μηχανικές μέθοδοι σύνδεσης.
  Τα κοίλα καρφιά συνήθως για την κατασκευή ή τη συντήρηση του εξοπλισμού και εκμεταλλεύονται την εφεύρεση, το κοίλο καρφί τι ώρα της εφεύρεσης, δεν είναι πολύ σαφές, αλλά το λουρί είναι του 9ου αιώνα ή του 10ου αιώνα που εφευρίσκεται μεταξύ. Το κάρφωμα εκμεταλλεύεται και κρεμά τα πεταλοειδή καρφιά, όπως τους σκλάβους που ελευθερώνονται από τη βαριά εργασία παρεχόμενη, το καρφί έχει οδηγήσει σε πολλές σημαντικές εφευρέσεις, όπως χρησιμοποιημένα πένσες τύπων σιδήρου χαλκού και σιδήρου οι εργαζόμενοι και το μαλλί ψαλιδιού, κτηνοτροφική παραγωγή, και ούτω καθεξής.


  Πλεονεκτήματα:


  1. Επαγγελματικός κατασκευαστής: Ο όλος σύνδεσμός μας σχεδιάζεται και κατασκευάζεται σύμφωνα με την προδιαγραφή και την απόδοση των αγοραστών.
  2. Η ποιότητα είναι εξασφαλισμένη: Δοκιμή διάρκειας και κρίσιμο τεχνικό σχέδιο για να ενισχύσει τη διάρκεια ζωής συνδέσμων.
  3. Οικονομικώς αποδοτικός: Ανταγωνιστικές τιμές με τον ανεφοδιασμό εργοστασίων άμεσα
  4. Τέλεια λύση στερέωσης με την εμπειρία 20 ετών για να λύσει το πρόβλημά σας: Ευρύ φάσμα της επιλογής μερών.
  5. Προσαρμοσμένοι ιδανικοί σύνδεσμοι: προσαρμοσμένες υπηρεσίες σύμφωνα με τα δείγματα και τα σχέδια προσφερθε'ντα.
  6 MTC 
  Τα κλειστά τυφλά καρφιά τελών φρεζάρισαν το κεφάλι με Mandrel τραβήγματος φρένων το cOem/το ODM

   

  Στοιχεία επικοινωνίας
  Jiaxing Haina Fastener Co.,Limited

  Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Cindy

  Τηλ.:: +8618967348486

  Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

  Άλλα προϊόντα
  Τυφλά καρύδια καρφιών

  Ο ψευδάργυρος κάλυψε τον τυφλό καρφιών χάλυβα άνθρακα καρυδιών επίπεδο επικεφαλής M5 M20 με το σώμα δεκαεξαδικού

  Καρύδια καρφιών ανοξείδωτου γύρω από τα επικεφαλής, κατάλληλα μόνα Clinch καρύδια για το μέταλλο φύλλων

  Διαφορετικό τύπων τυφλό λεπτό νήμα σφυρηλατημένων κομματιών καρφιών προσαρμοσμένο καρύδια κρύο για τα έπιπλα

  Το τυφλό φρεζαρισμένο καρφιά κεφάλι αργιλίου, προσαρμόζει το τυφλό καρφί στίλβωση ανοικτών τελών

  Επίπεδα πλυντήρια

  Υψηλή εκτατή αντίσταση διάβρωσης πλυντηρίων M35 επιπέδων χάλυβα πάχος 5 - 5.6mm

  Στρογγυλά επικεφαλής επίπεδα πλυντήρια ένας τύπος, επίπεδα πλυντήρια χάλυβα για τη μηχανική μηχανή

  Τα A2 70/A4 80 επίπεδη πεδιάδα πλυντηρίων ανοξείδωτου τελειώνουν για την εγχώρια διακόσμηση

  A2 μόνο χρώμα πλυντηρίων κλειδαριών ανοίξεων ανοξείδωτου διάμετρος 2 - 30mm με το τετραγωνικό τέλος

  Καρφιά σκυροδέματος χάλυβα

  Καλυμμένα ψευδάργυρος καρφιά συμπαγών τοίχων υψηλής αντοχής, χάλυβας άνθρακα καρφιών πινάκων τσιμέντου

  Καλυμμένη ψευδάργυρος Q195 ομαλή κνήμη καρφιών υλικού κατασκευής σκεπής ομπρελών επικεφαλής/κνήμη συστροφής

  Το υψηλής αντοχής σκυρόδεμα χάλυβα καρφώνει το χάλυβα άνθρακα που γυαλίζεται για τον ανώτατο cOem/το ODM

  Το σκυρόδεμα χάλυβα #45 καρφώνει την ελεγμένη επικεφαλής σπειροειδή κνήμη για τους τοίχους τσιμέντου

  Αίτηση κράτησης

  E-Mail | Sitemap

  Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας προμηθευτής. Copyright © 2016 - 2019 screws-bolt.com. All Rights Reserved.